Parkgasten

The Me in You

Stadspark Aarschot Tickets
BASISPRIJS: € 10 - UITPAS20: € 5 - Kansentarief 22/23: € 2

Forgotten Clothes, het debuut van The Me in You, verschijnt in 2012 en krijgt heel wat weerklank in de geschreven pers en op de radio. Singles Girl in Armour en Plastik staan wekenlang in de Afrekening van Stubru en in A-rotatie bij Radio 1. De band speelt op Pukkelpop en in de fijnste zalen van
Nederland en België: van de AB over Doornroosje en Paradiso tot de Vooruit, MOD en Trix. Op de titelloze tweede plaat en vooral op het in 2018 verschenen The Music of Stuart Conroy gaat The Me in You een nieuwe richting uit, met meer oog voor oude analoge klanken. Een sterke DIY-aanpak en een (pseudo)documentaire over de Schot Stuart Conroy levert de groep heel wat lovende reacties op.

Tijdens een afschuwelijk 2020 gebruikte The Me In You de tijd om in de studio te duiken en volop aan de slag te gaan met het opnemen van een nieuw album 'How Does It Feel to Be Wrong All the Time', samen met oude getrouwe Gaëtan Vandewoude van Isbells. 

Compromisloos spelplezier en muzikale herbronning blijven ook nu de sleutelingrediënten. De geluiden van alledag, de stilte en de typische klanken bij plaatsen en herinneringen vormen de leidraad voor de nieuwe nummers.

 


Foto Sven CeustermansSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.