Corona maatregelen in het Gasthuis

De veiligheid van ons publiek, de artiesten en al onze medewerkers is onze eerste prioriteit tijdens een seizoen dat er anders uitziet. We respecteren strikt de richtlijnen die worden opgelegd in het generieke “Basisprotocol Cultuur”, de “Sectorgids professionele kunsten” en die verwerkt zijn in een veiligheidsdraaiboek specifiek voor de infrastructuur van CC Het Gasthuis.

Graag vragen wij u onderstaande regels na te leven:

Algemene richtlijnen
· Bent u ziek of hebt u de laatste 7 dagen vóór uw bezoek klachten gehad die gelinkt kunnen worden aan een Covid-infectie, dan vragen wij u om het bezoek te annuleren.
· Personen boven de 12 jaar dragen verplicht een mondmasker in onze infrastructuur (dit zowel voor, tijdens als na de voorstelling).
· Probeer zoveel als mogelijk de 1,5 meter afstand-maatregel na te leven.
· Hou rekening met handhygiëne, binnen onze infrastructuur staan er op meerdere locaties handgels.

Vóór de voorstelling
· We vragen u tijdig aanwezig te zijn op de voorstellingen. 
· U kan géén tickets aankopen, noch handelingen verrichten aan de balie zelf. Deze sluit een half uur voor aanvang van de voorstelling.
· Er wordt géén vestiaire voorzien, bezoekers dienen hun jas mee te nemen in de zaal en kunnen deze op één van de lege stoelen tussen de bubbels leggen.

Na de voorstelling
· U verlaat de zaal langs de ingang/uitgang waarlangs u binnengekomen bent en houdt opnieuw rekening met de 1,5 meter afstand-maatregel.

Horeca
Onze cafetaria blijft voorlopig gesloten.

We zijn zeer blij u opnieuw te mogen ontvangen, maar bovenal wensen we u fijne voorstellingen !

De ticketverkoop van seizoen 2021-2022 zal plaatsvinden in augustus, hierover volgt weldra meer informatie.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.